Dordrecht, Herinrichting ingang van het bedrijventerrein LouterBloemen

Opdrachtgever:

Gemeente Dordrecht

Uitvoeringsperiode:

1e kwartaal 2018

Contractvorm:

Projectwebsite:

Verheij Infra is een bekende op het bedrijventerrein LouterBloemen. Het gebied rond de ingang is eigendom van gemeente Dordrecht. Omdat we door diverse omstandigheden de werkzaamheden óp het bedrijventerrein nog niet hebben kunnen afronden, zullen we de laatste werkzaamheden als een beschouwen in uitvoering en dit vanaf heden in uitvoering gaan nemen.

Het uiteindelijke beeld van dit stuk terrein wordt gelijkend aan het overige, waarbij een mooie eenheid wordt gecreëerd met het gehele terrein. Verheij Infra gaat hier ook de indeling aanpassen, waarbij de straat een opfrisbeurt krijgt middels het vervangen van de verhardingen en het plaatsen van nieuwe openbare verlichting.

Was het tijdens de uitvoering van het project op het bedrijventerrein al een uitdaging het bereikbaar houden van alle aanwezige bedrijven, zal dat in dit gebied een nog grotere uitdaging zijn. Daarom zullen we een tijdelijke verkeersregelinstallatie laten plaatsen om het verkeer een goede doorgang te laten krijgen. 

En ook bij dit project, 'de ingang van het bedrijventerrein', zal onze omgevingsmanager Marjolijn Rietveld actief zijn en bereikbaar voor vragen of opmerkingen. De projectwebsite is nog actief en zal tijdens de uitvoering van de ingang ook gebruikt worden om u op de hoogte te houden van het laatste nieuws en inlichtingen betreffende de voortgang.

(foto: bron van de foto van de ingang is Google Maps)