Dordrecht, Aalscholverstraat en Reigerstraat

Opdrachtgever:

Gemeente Dordrecht

Uitvoeringsperiode:

oktober 2019 / oktober 2020

Contractvorm:

onderhandse aanbesteding

In opdracht van Gemeente Dordrecht, zijn we in week 43 -2019 gestart met de werkzaamheden aan ons project ‘Aalscholverstraat en omgeving te Dordrecht’.

Een onderdeel van de werkzaamheden was dat we de riolering moesten vervangen. Het riool (gemengd stelsel) werd vervangen door een gescheiden stelsel. De bestrating werd als tijdelijke bestrating teruggebracht; na de zettingsperiode zal dit voor definitieve bestrating worden vervangen.

Niet alleen in de Aalscholverstraat, maar ook in de Reigerstraat en de zijstraten van deze ‘hoofdstraat' is het riool vervangen en is de bestrating tijdelijk terug aangebracht. Een uitdaging want de drie grote zijstraten in de wijk, de Boeroestraat, Floresstraat en de Soembastraat en een deel van de Ceramstraat werden tijdelijke éénrichtingsverkeer.

We informeerden alle bewoners daarom met een huis-aan-huis bewonersbrief en gaven iedereen de gelegenheid om op ons wekelijkse inloopspreekuur te komen. De werkzaamheden in dit project hebben ongeveer een jaar in beslag genomen.

Het was weer een mooi project en een prettige samenwerking met Gemeente Dordrecht!