Beleidsverklaring
Wie zijn wij en waar staan we voor? Lees dat in onze beleidsverklaring.

Meedenken en uitvoeren
De projecten van Verheij Infra worden steeds groter en steeds complexer. Hieruit voortkomend hanteren wij onze slogan 'Meedenken & Uitvoeren'. Onze aandacht ligt zeker niet alleen op de uitvoering van een project. We gebruiken onze kennis, kunde en jarenlange ervaring om onze opdrachtgevers te ondersteunen. Geregeld komt dit voor zelfs nog vóór gunning van de opdracht. 

Onze opdrachtgevers kennen Verheij Infra dan ook op deze manier en weten ons te vinden bij bijzondere en complexe projecten. Juist deze klussen worden bestempeld als échte Verheij-projecten.

Vanaf de engineering tot aan ons uitgebreide opleverdossier is uw project in goede handen bij Verheij Infra B.V. 

Aanvullende wensen? Probleemstukken waar u zelf niet uitkomt? Verheij Infra denkt met u mee, ook al vóór aanvang van de werkzaamheden.

Core business
Als aannemer in de Grond-, Weg- en Waterbouw bestaat de ‘core-business’ van Verheij Infra uit straat-, grond- en rioleringswerk, maar ook uit civiel- en cultuurtechnisch werk. De opdrachten zijn uiteenlopend van kleine straatwerkklusjes of groenonderhoud tot aan grote complexe miljoenen projecten.

Jaarlijks voert Verheij Infra diverse straatwerk-, asfalt- en rioleringsklussen uit. Geavanceerde rioleringstelsels, complexe persleidingen in industriële gebieden of een 1600mm collecteursriool in het Museumpark in Rotterdam. Regelmatig vallen dit soort werkzaamheden samen met volledige wijkreconstructies bij één van onze gemeentelijke opdrachtgevers. 

Zaken als sloopwerk en het aanbrengen van betonconstructies zien wij slechts als een extra uitdaging. Kleine duikers en bruggen worden door ons vaak meegenomen in grotere projecten.

Ook met grootschalige betonconstructies en bruggen hebben wij ervaring, zoals een betonnen fietsbrug met voorgespannendek en een 80 meter lange stalen brug aan het Maximaplein in Den Haag. Ook hebben wij een zettingsvrije betonconstructie gemaakt als woonstraat in een bestaande woonwijk in Gouderak. Hiermee wordt weer eens benadrukt dat geen uitdaging te groot is voor Verheij Infra B.V.

Verheij Milieu
Sinds 2008 voert Verheij Infra ook de meest complexe en uiteenlopende saneringsprojecten uit: Op kleine schaal tijdens het uitvoeren van rioleringswerk of grootschalig (ruim 20.000 ton) voor het aanbrengen van een nutsstrook. Deze nutsstrook (zie foto) is aangelegd met behulp van zuigwagens in verband met de vele aanwezige kabels en leidingen.

Met de jarenlange ervaring welke opgebouwd is, wordt sinds 2016 hier nog meer aandacht aan besteed door Verheij Milieu. Verheij Milieu verzorgt het gehele traject voor u:

De volledige voorbereiding, het kundig afgraven en afvoeren van vervuilde grond tot aan het aanleveren van een opleverdossier. Ook bij Verheij Milieu geldt onze onze slogan 'Meedenken & Uitvoeren'!

Zo zijn wij er op gefocust om tijdig te controleren of alle benodigde formulieren en vergunningen aanwezig zijn, zodat er geen onnodige vertraging wordt opgelopen.