NIEUWS

Schiedam, Plaatsen van twee pompputten. Onze projectfilm:


Capelle aan den IJssel, Centrumring Fase 4.  Onze projectfilm:


Onze projecten in lokaal nieuws: 

De stad Gorinchem (volg link) 


Nieuwe vacature: Uitvoerder

Kijk snel op onze pagina: http://www.verheijinfra.nl/werken-bij-ons/ 

Promo-video 

Om de stageperiode af te sluiten heeft onze (oud) stagiair Arwin van den Hoek een filmpje gemaakt. In dit filmpje komen 'zijn' projecten aan bod en zijn onze werkzaamheden goed weergegeven.

 


VERHEIJ INFRA IN HET NIEUWS

Ons project 'Middenveer te Sliedrecht' werd nogmaals onder de aandacht gebracht op Sliedrecht24.nl.

https://sliedrecht24.nl/verheij-infra-sluit-herbestratingsproject-middenveer-af-met-planten-boom/#more-138566


NIEUWE LINK OP ONZE WEBSITE

Een beetje verborgen. Verscholen achter het moois wat we uitvoeren en uitgevoerd hebben, is een nieuwe link gemaakt. Volgt u deze link, dan komt u uit op onze 'oudere uitgevoerde projecten': De Historie van Verheij Infra.


Opening project 'Middenveer te Sliedrecht'

In onze vestigings-stad Sliedrecht is in week 38 - 2020 de wijk 'Middenveer' officieel geopend door Wethouder Ton Spek. Volledig 'Corona-proof' werd deze opening georganiseerd en ten uitvoere gebracht, waarbij de bewoners van de wijk een 'Kerkbuurt-cadeaubon' kregen.

Onze omgevingsmanager Marjolijn Rietveld plaatste een bericht hier over op haar LinkedIn.


Nieuwe bedrijfsfilm Verheij Infra

Trots zijn we te presenteren: onze nieuwe bedrijfsfilm!

!


Dordrecht, Steegoversloot

Verheij Infra heeft vorig jaar het terrein in Dordrecht bij Steegoversloot aangepakt

(bron: YouTube). 


Een digitaal complimentje: SROI invulling

Eigenlijk zegt de foto genoeg, maar het is zo leuk om een compliment te ontvangen dat we heb even extra willen benadrukken. Van de gemeente Den Haag, afdeling Dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheidsprojecten kregen we het volgende bericht: 

“Een digitale complimentje, onze manier om te zeggen “dankjulliewel!” voor de Social Return invulling en inzet van werkzoekenden op de door jullie gegunde opdracht bij de gemeente Den Haag. Laat zien dat u een gewaardeerde partner van Werkgeversservicepunt Den Haag bent en deel uw complimentje!”

En dat doen we zeker! Want @Verheij Infra vult ook op andere projecten de verplichting in voor SROI: niet alleen besteksmatig een verplichting, maar een sociale taak welke we graag vervullen! Het is goed te zien dat mensen die wel willen maar niet overal kunnen het naar hun zin hebben op onze projecten en in hun werk! 


Verheij Infra op social media

Onze collega Jan de Ruiter is door Volandis geïnterviewd; het onderwerp was 'Duurzaam'. Een mooie gelegenheid om de link met duurzaamheid en Verheij te benadrukken. 


V-Mail najaar 2017

Na de bouwvak is er het een en ander gebeurd: tijd voor een nieuwe V-Mail, waarin we natuurlijk ook aandacht schenken aan het werven van nieuwe medewerkers! Klik hier als u de V-Mail niet heeft ontvangen per mail en HIER wanneer zich wilt aanmelden om deze periodiek te ontvangen. 


Goudenregenstraat te Papendrecht

Verheij Infra heeft opdracht gekregen om het groot onderhoud in de Goudenregenstraat e.o. te Papendrecht uit te voeren. De werkzaamheden zijn in voorbereiding. Nog een paar weken wachten en dan vangen we aan.


Anjerstraat & Hoogwerfsingel te Spijkenisse

Inmiddels zijn we gestart met de werkzaamheden in Spijkenisse. De extreme hoeveelheid water gaf ons wel een uitdaging om onze werkzaamheden uit te voeren; Maak kennis met het projectteam


V-Mail JULI 

Onze bouwvak-sluiting hebben we natuurlijk in de V-Mail van juli vermeldt; de weken 30, 31 en 32 zijn we niet aanwezig. Vanaf 14 augustus zijn we weer aan het werk en kunt u ons via de reguliere wegen bereiken (Let op: om deze V-Mail na te lezen dient u voor de juiste informatie beide links te openen)

Mocht u interesse hebben, dan kunt u zich via deze link aanmelden om ook de volgende V-Mail te ontvangen.


Lopend project: Galgebrug wordt vervangen 

Wat een gewone klus was, is een bijzonder project aan het worden. De werkzaamheden voor het vervangen van de Galgebrug zijn begonnen. 

Een bijzondere vondst werd echter gedaan: een granaat uit WOII. Deze is volgens het protocol gemeld en afgevoerd. Op het strand de bom tot ontploffing gebracht. Op de nieuwssite van de WOS is hierover een artikel geplaatst.


V-Mail JUNI

Menigeen heeft zich reeds aangemeld voor onze nieuwsbrief genaamd: V-mail. Begin juni hebben we de laatste verstuurd en via onze berichtgevingen op Facebook en LinkedIn zijn daar nog meer aanmeldingen op gekomen. Vanaf heden zetten we de laatste V-Mails ook op onze website.

Mocht u interesse hebben, dan kunt u zich via deze link aanmelden om ook de volgende V-Mail te ontvangen.


Nieuw project: Waalhaven Noordzijde op de Sluisjesdijkpier in Rotterdam

We hebben weer een nieuw project aangenomen bij onze opdrachtgever het Havenbedrijf Rotterdam. Na de Waalhaven Zuidzijde gaan we nu werkzaamheden uitvoeren op de Waalhaven Noordzijde. Dit is op de Sluisjesdijkpier in Rotterdam. Het betreft voornamelijk reconstructiewerkzaamheden. Als extra uitdaging zijn er diverse spots aangetroffen met verontreinigde grond. 


VERHEIJ IS VERHUISD!

Verheij blijft maar groeien. Diverse uitvoerders zijn er aangenomen en ook op kantoor zijn er diverse collega's bijgekomen. Daarom hebben we de Prisma verlaten en zijn we verhuisd naar de Kubus 9 in Sliedrecht. Op dit adres is voldoende ruimte om verder te groeien.

Bent u in de buurt? Kom gerust een bakje koffie halen!


Nieuw project: Groot Onderhoud N467b in opdracht van de Provincie Zuid Holland

2017 - Bij de Provincie Zuid Holland heeft Verheij Infra de Economisch Meest Volledige Inschrijving ingediend voor het Groot Onderhoud aan de provincialeweg N467. Het uit te voeren werk is gelegen tussen de rotonde Naaldwijkseweg/Koningin Julianaweg in 's-Gravenzande en rotonde Naaldwijkseweg/Kruisbroekweg in Naaldwijk.

Momenteel zijn de voorbereidingen in volle gang. Onder andere het stroomlijnen van de werkzaamheden van de nutsbedrijven.

In het project zit het vervangen van Galgebrug en het restaureren van de Waalbrug. 

Kijk ook onder projecten voor meer informatie en/of foto's.


Louterbloemen in Dordrecht gestart


 

2017 - De werkzaamheden aan het industrieterrein Louterbloemen in Dordrecht is gestart. Hier geven wij in opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam het straatbeeld een geheel nieuwe uitstraling. 

De fundering van de weg wordt vervangen, waardoor de putten en kolken ook worden aangepast. De klinkerverhardingen worden vervangen door nieuw asfalt.