Dordrecht, Aalscholverstraat en Reigerstraat

Opdrachtgever:

Gemeente Dordrecht

Uitvoeringsperiode:

oktober 2019 / oktober 2020

Contractvorm:

onderhandse aanbesteding

In opdracht van Gemeente Dordrecht, zijn we in week 43 -2019 gestart met de werkzaamheden aan ons project ‘Aalscholverstraat en omgeving te Dordrecht’.

Een onderdeel van de werkzaamheden is dat we de riolering gaan vervangen. Het riool (gemengd stelsel) wordt vervangen door een gescheiden stelsel. De bestrating wordt als tijdelijke bestrating teruggebracht; na de zettingsperiode zal dit voor definitieve bestrating worden vervangen.

Niet alleen in de Aalscholverstraat, maar ook in de Reigerstraat en de zijstraten van deze ‘hoofdstraat' gaan we het riool vervangen en een tijdelijke bestrating aanbrengen. Een uitdaging want de drie grote zijstraten in de wijk, de Boeroestraat, Floresstraat en de Soembastraat en een deel van de Ceramstraat worden tijdelijke eenrichtingsverkeer.

We informeren alle bewoners daarom met een huis-aan-huis bewonersbrief en geven iedereen de gelegenheid om op ons wekelijkse inloopspreekuur te komen. De werkzaamheden in dit project zullen ongeveer een jaar in beslag gaan nemen. We zien uit naar weer een mooi project en een prettige samenwerking met Gemeente Dordrecht!